regi.feher 1. oldala
777.jpg=moci
Belépés

azaz:

(ide a fenti képen látható ellenőrző számot kell beírni, belépéskor is és regisztrációkor is)

Új regisztráció
WEB oldal is

Név:
Jelszó:

regi.feher
ADMIN
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
Központi üzenet
Ez a rész írja le, hogy miért is létezik ez a honlap, illetve hogy ez az oldal konkrétan miről szól. Adott esetben persze el is lehet hagyni, pl. a főoldaladról (vagy valamelyik másikról) nyitottad meg ezt az oldalt, és a nyitó oldalon már leírtad, hogy itt lehet beszélgetni mondjuk a kék bálnák megmentéséről. Ekkor sem a központi üzenetnek, sem a naplónak nincs jelentősége, oldalad középső része kizárólag a kék bálnák megmentéséről nyitott témát (hozzászólások halmazát) tartalmazhatja. Nyilvánvaló, hogy mindig a konkrét helyzet dönti el, hogy mi szükséges és mi nem, de általánosan elmondható, hogy minden oldalnak létezik egy központi üzenete (témája) :-).

A központi üzenetben célszerű egy vagy több képet is elhelyezni (ez nyilván az üzenet hosszától, valamint témájától is függ).
Bevezető üzenet a naplódhoz
Itt írhatod le, hogy miről is szól valójában ez a napló. Valószínűleg kapcsolódik a központi üzenethez, de ez mégis egy önálló ágat képvisel. Amennyiben nincs szükséged egy ilyen további bevezetőre (felvezetésre), akkor egyszerűen töröld ki ezt az üzenetet (hozzászólást), ha pedig igen, akkor töltsd ki annak megfelelően :-)!
Bevezető üzenet a vendégkönyvedhez
Itt írhatod le, hogy miért is nyitottad ezt a vendégkönyvet. Az embereket sokszor bíztatni kell az írásra, itt megteheted ezt: bíztasd őket, hogy bátran mondják el véleményüket erről az oldalról, legfőképp pedig a központi üzenetedről (mondanivalódról). Kérhetsz javaslatokat a továbbiakra nézve, stb.
ADMIN - 2006-08-19 17:32:38
Szia!

A szineket magyar nevükről sajnos még nem ismeri fel a program (később ezt is bele fogom tenni, legalábbis az alapszineket), úgy hogy vagy az angol nevüket használod, vagy az oldal alján található szinskála nyomógombot megnyomva bejön egy ablak. Ott a megfelelő szinre kattintva, annak az oldalnak az alsó részén megjelenik a kiválasztott szin úgynevezett BRG kódja. Másold ki ezt a kódot (vagy írd fel), majd ezt írd be a megfelelő helyre (pl. #ee00cc).

Üdvözöl: Sziszi
ADMIN - 2006-08-19 10:42:29
Szia!

Lecseréltem az oldal fejlécben a 0 azonosítót 777-re, ami az általad feltöltött kép azonosítója, így most már megjelenik. Természetesen máshol is meg tudod jeleníteni, a méretet is tudjuk változtatni, csak írj és segítek!

Baráti üdvözlettel: Sziszi

ellenörzőszám