Tamás honlapja
1033.jpg=
Üdvözlöm az oldalamom
ÖRÜLÖK HOGY MEGTISZTELT BIZALMÁVAL ÉS BENÉZETT AZ OLDALAMRA.REMÉLEM CÉGEM MEGNYERI TETSZÉSÉT ÉS HAMAROSAN ÜDVÖZÖLHETEM MEGRENDELÖINK KÖZÖTT. ÜDV:NAGY TAMÁS
Belépés

azaz:

(ide a fenti képen látható ellenőrző számot kell beírni, belépéskor is és regisztrációkor is)

Új regisztráció
WEB oldal is

Név:
Jelszó:

Big Thomas
ADMIN
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
képek
Policarbonát elötetök gyártása kivitelezése garanciával
ADMIN
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
Bevezető üzenet a naplódhoz
Itt írhatod le, hogy miről is szól valójában ez a napló. Valószínűleg kapcsolódik a központi üzenethez, de ez mégis egy önálló ágat képvisel. Amennyiben nincs szükséged egy ilyen további bevezetőre (felvezetésre), akkor egyszerűen töröld ki ezt az üzenetet (hozzászólást), ha pedig igen, akkor töltsd ki annak megfelelően :-)!
Bevezető üzenet a vendégkönyvedhez
Itt írhatod le, hogy miért is nyitottad ezt a vendégkönyvet. Az embereket sokszor bíztatni kell az írásra, itt megteheted ezt: bíztasd őket, hogy bátran mondják el véleményüket erről az oldalról, legfőképp pedig a központi üzenetedről (mondanivalódról). Kérhetsz javaslatokat a továbbiakra nézve, stb.
ADMIN - 2006-10-09 10:41:52
Csak "érdekességként" berakom ide az eddig feltöltött "anyagaidat" :-). Természetesen ezt az üzenetet bármikor tudod törölni :-).

821.jpg=Ez én vonék

1033.jpg=

1059.jpg=

1062.jpg=

media1065
ADMIN - 2006-10-08 13:08:45
Szia Tamás!

Bocs, de a képtár "elem" még nem működik :-(. Ettől persze még képeket lehet feltölteni és megjeleníteni, maga a "képtár" egy speciális, több kép megjelenítésére, váltására, nagyítására szolgáló speciális "elem" lenne.

A (képtár híján) csak a rendszermenüt tartalmazó hasáb(ok)nak hiába adsz meg háttérképet, az nem fog megjelenni, mert a rendszermenüt fix háttérképpel írom ki (különben bizonyos szituációkban nem látszana). Egyébként ha nem akarsz háttérszint, akkor azt üresre (nem pedig 0-ra) kell állítani :-(.

A minimális magasság bizonyos szituációkban másképp működik, mint gondoltam :-(.

Ha lesz egy kis időm átfutom (módosítom) a programot (pl. túlcsordulás vezérlés), bár lehet, hogy valaki szándékosan "ilyesmit" akar csinálni, de erre van más megoldás (csak még szintén nincs beépítve).

Üdvözlettel: Sziszi (Szilágyi András)

ellenörzőszám